Oficialiai vasara ir tai reiškia, kad kepimo ant grotelių sezonas jau čia! (Na, o tiems iš mūsų, kurie nenorėjome susidėti į ryšulius, išlipkite ir įkaitinkite grilį visą žiemą.) Taigi nuvalykite dulkes nuo kepsninės, įkaitinkite ir padėkite ant grotelių! Nesvarbu, ar gaminate maistą šeimai, ar draugams, šiltesnis oras suteikia puikią galimybę išsinešti daiktus į lauką, o kas nemėgsta gaminti atvirame, saulėtame mėlyname danguje su ugnimi! Ant grotelių nesunku iškepti visą patiekalą su viskuo – nuo pagrindinių patiekalų, pavyzdžiui, sultingų kepsnių, mėsos ant pagaliuko, mėsainių ir sumuštinių iki šonų, pavyzdžiui, ant grotelių keptų daržovių ir net desertų su ant grotelių keptais vaisiais. Žemiau rasite keletą mano mėgstamiausių kepsnių kepsnių receptų ir nekantrauju pasidalinti naujais šią vasarą! Smagaus kepimo ant grotelių!