Pepperoni picos mėsainis
Paruošimo laikas:10 minučių Virimo laikas:10 minučių Bendras laikas:20 minučių Porcijos: 4
Jautienos ir pepperoni paplotėliai su ištirpinta mocarela ir pepperoni bandelėse su picos padažu!
ingredientai
- 1 svaras maltos jautienos (arba vištienos ar kalakutienos)
- 4 uncijos pepperoni, plonai supjaustyti
- 1/4 puodelio svogūno, tarkuoto (arba smulkiai pjaustyto)
- 4 skiltelės česnako, susmulkintos arba sutarkuotos
- 1 arbatinis šaukštelis raudonėlio
- druskos ir pipirų pagal skonį
- 1 puodelis mocarelos, susmulkintos (arba 4 griežinėliai)
- 16 griežinėlių pepperoni
- 4 bandelės (be glitimo, be glitimo)
- 1 puodelis picos padažo (nuoroda) (arba marinara padažo (nuoroda))
kryptys
- Sumaišykite maltą jautieną, griežinėliais pjaustytą pepperoni, svogūną, česnaką, raudonėlį, druską ir pipirus ir suformuokite 4 paplotėlius.
- Kepkite pyragėlius kepdami ant grotelių, keptuvėje arba troškindami, kol iškeps, maždaug 3–5 minutes iš kiekvienos pusės.
- Ant paplotėlių pabarstykite mocarelą, uždėkite pipirų ir toliau kepkite, kol sūris išsilydys.
- Sudėkite mėsainius su bandelėmis, picos padažu ir sūrio bei pepperoni pyragėliais ir mėgaukitės!
Variantas: Naudokite mėgstamus picos priedus!
Pastaba: Nuotraukose pepperoni griežinėlius apibarsčiau žiupsneliu parmezano, raudonėlio ir raudonųjų pipirų dribsnių!
Mitybos faktai: Kalorijos 474, Riebalai 22g (Sočiųjų 8g, Trans 0g), Cholesterolis 100 mg, 835 mg natrio, angliavandeniai 26 g (Skaidulos 2g, Cukrus 6g), Baltymai 35g
Mityba pagal: 


