Vištienos šoninės mėsainiai
Paruošimo laikas:10 minučių Virimo laikas:10 minučių Bendras laikas:20 minučių Porcijos: 4
Vištienos mėsainis įdarytas vištienos šoninės rančos skoniais!
ingredientai
- 1 svaras maltos vištienos
- 1 valgomasis šaukštas rančo prieskonių*
- druskos ir pipirų pagal skonį
- 1/4 puodelio šoninės, virtos ir susmulkintos
- 1/2 puodelio čederio sūrio, susmulkinto
- 1/3 puodelio panko džiūvėsėlių (be glitimo, be glitimo)
- 4 riekelės čederio sūrio (arba 1 puodelis susmulkinto čederio sūrio)
- 4 mėsainių bandelės (be glitimo, be glitimo)
- 4 salotų lapai
- 4 griežinėliai pomidoro
- 4 šaukštai rančo padažo (nuoroda)
- 8 riekelės šoninės, virta
kryptys
- Sumaišykite vištieną, rančo prieskonius, druską, pipirus, šoninę, čederį ir džiūvėsėlius ir suformuokite 4 paplotėlius.
- Kepkite pyragėlius kepdami ant grotelių, keptuvėje arba troškindami, kol iškeps, maždaug 3–5 minutes iš kiekvienos pusės.
- Ant viršaus pabarstykite sūrio griežinėliais ir leiskite jam ištirpti, prieš išimdami paplotėlius iš grotelių.
- Surinkite mėsainius ir mėgaukitės!
Variantas: *Pagaminkite rančo prieskonius su: 1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų petražolių, 1/2 arbatinio šaukštelio džiovintų laiškinių česnakų, 1/2 šaukštelio džiovintų krapų, 1/2 šaukštelio svogūnų miltelių ir 1/2 šaukštelio česnako miltelių
Variantas: Sudėkite 1 puodelį cukinijų, sutarkuotų ir išspaustų, kad pašalintumėte skysčio perteklių į paplotėlius!
Variantas: Į paplotėlius įpilkite 1 arbatinį šaukštelį Worcestershire padažo.