Sultingi vištienos mėsainiai su visais vištienos cezario salotų skoniais!
Mėsainiai yra vienas iš mano mėgstamiausių vasaros maisto produktų ir man visada patinka tokie linksmi mėsainiai, kaip šie vištienos cezario mėsainiai! Šiuos mėsainius įkvėpė vištienos cezario salotos! Vištienos paplotėliuose yra daug skonių Cezario padaže, įskaitant: parmezaną, česnaką, ančiuvius, Voršesterio padažą ir Dižono garstyčias. Mėsainiai yra romėnų salotos, pomidorai, šoninė, dar daugiau parmezano ir cezario padažo. Mėsainius galite kepti lauke ant grotelių arba kepti ant grotelių, kepti keptuvėje ar net kepti. Nesvarbu, kaip juos gaminate, juos labai lengva pagaminti ir jie puikiai tinka bet kokiai vasaros progai!
Vištienos Cezario mėsainiai
Paruošimo laikas:10 minučių Virimo laikas:10 minučių Bendras laikas:20 minučių Porcijos: 4
Sultingi vištienos mėsainiai su visais vištienos cezario salotų skoniais!
ingridientai
- 1 svaras maltos vištienos
- 1/3 puodelio panko džiūvėsėlių (arba skrebučio trupinių) (be glitimo, be glitimo)
- 1/4 puodelio parmigiano reggiano (parmezano), tarkuoto
- 2 skiltelės česnako, tarkuotos/smulkintos
- 1 ančiuvių filė, susmulkinta/smulkinta (nebūtina)
- 1 arbatinis šaukštelis Vorčesterio padažo
- 1 arbatinis šaukštelis dižono garstyčių
- druskos ir pipirų pagal skonį
- 4 autobusai / ritiniai (be glitimo, be glitimo)
- 4 lapeliai salotos
- 1 didelis pomidoras, supjaustytas
- 8 riekelės šoninės, virta (nebūtina)
- 1/4 puodelio parmigiano reggiano (parmezano), nuskustas
- 1/4 puodelio cezario padažo
kryptys
- Sumaišykite vištieną, džiūvėsėlius, česnaką, ančiuvius, vorsterio padažą, dižono garstyčias, druską ir pipirus ir suformuokite 4 paplotėlius.
- Kepkite pyragėlius kepdami ant grotelių, keptuvėje arba troškindami, kol iškeps, maždaug 3–5 minutes iš kiekvienos pusės.
- Sudėkite mėsainius su bandelėmis, salotomis, pomidorais, šonine, parmezanu ir cezario padažu ir mėgaukitės!
Pastaba: Jei norite, atsisakykite džiūvėsėlių.
Parinktis: Į mėsainius įdėkite 1/2 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės!