Pagardinta/marinuota ir ant iešmelių iškepta jautiena, vištiena, kiauliena, krevetės, kebabas/kebobas, keptas iki tobulumo! Vasarą nėra nieko panašaus į ant grotelių keptą mėsą! Spėju, kad tai yra ant pagaliuko esanti dalis, ji man primena ledinukus iš vaikystės, tik dar geriau, kai tai mėsa ant pagaliuko! Nepamirškime viso žaidimo su ugnimi aspekto, kai įkaitinate grilį, kad keptumėte mėsą ant pagaliuko! Ugnis taip pat suteikia šiek tiek suanglėjusį skonį, kuris yra nenugalimas! Visa būtybė ant lazdos taip pat nuostabi! Tam reikia kažko, kam paprastai prireiktų lėkštės, peilio ir šakutės, ir paverčia jį nešiojamu piršteliu maistu, kuris puikiai tinka kramtyti maišant! (Taip pat labai smagu, kai visos tos pirštų laižymo sultys nuvarvėjo ant pirštų!) Nesvarbu, kokią mėsą gaminate šią vasarą, tikrai nesuklysite, kai suversite ją ant pagaliuko ir kepsite ant grotelių!