Caesaroni (Caesar Pepperoni picos sumuštinis)
Paruošimo laikas:10 minučių Virimo laikas:10 minučių Bendras laikas:20 minučių Porcijos: 4
Peperoni picos ir cezario salotų derinys sumuštinio pavidalu!
ingredientai
- 1 svaras duonos (pvz., čiabatos), perpjautos per pusę (viršuje ir apačioje) (be glitimo, be glitimo)
- 1 puodelis picos padažo (nuoroda) (arba marinara padažo (nuoroda))
- 1 puodelis mocarelos sūrio, susmulkintas
- 2 uncijos pepperoni, supjaustyti
- 1 valgomasis šaukštas parmigiano reggiano (parmezano sūrio), tarkuoto
- 4 stiklinės romėnų salotų, plonai pjaustytų
- 1/4 puodelio skrebučiai, stambiai susmulkinti
- 1/4 puodelio cezario padažo (nuoroda)
kryptys
- Ištepkite picos padažą ant duonos viršaus ir apačios, pabarstykite sūriu iš abiejų pusių, iš vienos pusės dėkite pepperoni, po to – parmezano sūrį.
- Kepkite iki 450F/230C įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys, apie 5-10 minučių.
- Tuo tarpu sumaišykite salotas, skrebučius ir padažą.
- Kai sūris išsilydys, išimkite kepalą iš orkaitės, ant apatinės duonos riekės viršaus uždėkite salotų lapų, uždėkite viršų, supjaustykite ir skanaukite!
Variantas: Vietoj 1 didelio kepalo naudokite 4 bandeles.
Mitybos faktai: Kalorijos 472, Riebalai 10,8g (Sotieji 4g, Trans 0), Cholesterolis 20 mg, 1021 mg natrio, angliavandeniai 77 g (Skaidulos 4,1g, Cukrus 2,5g), Baltymai 18g
Mityba pagal: 


